Oók voor u een oplossing!

Fiscale advisering

Fiscale advisering

Het belastingrecht is een beweeglijk werkterrein. De fiscale regels veranderen voortdurend en ook de interpretatie daarvan, door rechters en belastingdienst, zorgt voor een permanente ontwikkeling. Zoals ieder ander wordt ook de ondernemer geacht de wet en de spelregels te kennen, maar het is allerminst eenvoudig om steeds te weten wat de fiscale regels zijn en hoe ze moeten worden toegepast.

Kuima belastingadviseur neemt u die zorg voor een deel uit handen. Wij kennen de (veranderende) kaders van de wet en zien het als een uitdaging om daarbinnen de mogelijkheden te benutten. Wij signaleren de ontwikkelingen en vertalen die naar uw situatie, zien mogelijke problemen en kansen, om uiteindelijk samen met u ook fiscaal tot een optimaal resultaat te komen.

Geen moeilijke taal bij Kuima belastingadviseur. Wij proberen u helder en duidelijk uit te leggen wat voor u de fiscale mogelijkheden zijn.

Even voorstellen

Kuima
Kuima is register-belastingadviseur en tevens MfN-mediator. Zij houdt zich bezig met het complete adviseringsproject op fiscaal gebied. Aangezien zij meerdere specialisaties heeft als mediator t.w. arbeid, echtscheidingen en business kan zij bij alle mogelijke conflicten bemiddelen.