Oók voor u een oplossing!

Jaarrekening

Jaarrekening

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw bedrijf. Wat is het doel? Voor wie is de jaarrekening? Wat zegt een jaarrekening over de ontwikkeling van uw bedrijf?

U wilt een jaarrekening die duidelijk en begrijpelijk is. Wij bespreken samen met u de jaarrekening zodat u weet hoe u het financiële eindverslag moet lezen.

Op basis van actuele cijfers en ontwikkelingen adviseren wij u over het verbeteren van uw financiële prestaties en het terugdringen van onnodige risico's. Belangrijkste uitgangspunten daarbij zijn altijd uw persoonlijke wensen en ambities.

Liquiditeit en financiering

Banken en overige kredietverstrekkers verwachten optimale helderheid en betrouwbare cijfers. Kuima belastingadviseur doet meer voor u dan alleen het opleveren van de jaarrekening. Wij stellen uw financieringsaanvraag op en gaan, als u dat wilt, mee naar de bank.

Samenstellen

De jaarrekening geeft u inzicht in de financiële prestaties van de onderneming. Zo weet u of uw onderneming nog 'op koers' ligt. Wij verzorgen voor u een heldere jaarrekening in overeenstemming met wet- en regelgeving. Een betrouwbare verantwoording en uitgangspunt voor het nemen van strategische beslissingen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u weten wat er met uw persoonsgegevens gebeurt? Lees onze privacyverklaring